Informatie

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de kerstmarkt. Denk aan vragen als: Hoe kom ik bij de kerstmarkt in Groesbeek? Waar kan ik het beste parkeren? Hoe zit het met de toegankelijkheid? Lees verder en je komt het te weten.

Eten / Drinken

Op de verschillende locaties kun je genieten van lekkere versnaperingen zoals je op een kerstmarkt zou verwachten. Denk aan oliebollen tot aan bratwurst. Ook wordt er natuurlijk gedacht aan gl├╝hwein etc.

Parkeren

Rondom de kerstmarkt is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt gebruik maken van het parkeerterrein van de Jan Linders / Aldi, parkeergarage Bellevue, het marktplein en achter het gemeentehuis waar je gratis gebruik van kunt maken. Zie ook plattegrond. (binnenkort beschikbaar)

OV / Bus

Vanaf Nijmegen kun je gemakkelijk de bus pakken richting Groesbeek Breedeweg of Groesbeek de Horst (beide lijn 5). Stap vervolgens uit bij halte Centrum. Woon je in Duitsland? Vanuit Emmerich / Kleve rijdt er een bus richting Nijmegen. Voor exacte reistijden verwijzen we je door naar de app 9292 of de website www.9292.nl.

Toch nog vragen?

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!